Wellness: telefonisch boeken aub

Make-up

Een goede make-up optimaliseert uw natuurlijke schoonheid en verbetert en vergroot uw zelfvertrouwen.
Een goede make-up draagt bij tot een beter zelfbewustzijn, een “zich goed in je vel voelen-gevoel”.
Zelf staan Martine en ikzelf altijd opgemaakt in het kapsalon. Dan pas voelen we ons pico bello om jou te bedienen.
Wat we voor u doen:
 
  1. Verbeteren van uw huidtextuur: Make-up  helpt om onvolkomenheden zoals acne, littekens, roodheid en donkere vlekken te verbergen, waardoor de huid er gladder en egaler uitziet.
  2. Benadrukken van uw ogen: Make-up accentueert de ogen  door middel van oogschaduw, eyeliner en mascara, waardoor ze groter en expressiever lijken.
  3. Verbeteren van uw lippen: Lippenstift of lipgloss laat uw lippen voller en aantrekkelijker  lijken.
  4. Contouring en highlighting: Met behulp van make-uptechnieken zoals contouren en highlighten accentueren we  de vorm van uw gezicht .
  5. Kleurcorrectie: Make-up corrigeert uw teint  door de juiste foundation en de concealer tcamoufleert om ongewenste kleurverschillen.
  6. Expressie en creativiteit: We creëren tevens creatieve looks te creëren om uw persoonlijkheid te banadrukken.. Dit kan variëren van natuurlijke dagelijkse make-up tot gedurfde en artistiekere looks voor speciale gelegenheden.
  7. Zelfvertrouwen: Het dragen van make-up helpt u om zich zelfverzekerder en mooier te voelen.
 
Een goede make-up optimaliseert uw natuurlijke schoonheid. Make up verbetert en vergroot jeuwzelfvertrouwen.
Salon Torsi merkt op dat de make-up die u draagt, afhangt van uwpersoonlijke voorkeur. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een natuurlijke uitstraling met minimale make-up, terwijl anderen graag experimenteren met meer uitgesproken looks en nog anderen verkiezen een feestelijke uitstraling. Bij Salon Torsi luisteren we vooral naar uw wensen om perfect bij uw voorkeuren aan te sluiten. Het belangrijkste is dat make-up een hulpmiddel is om te benadrukken wat van nature aanwezig is  om u goed te voelen over uw uiterlijk. Elke vrouw heeft haar eigen unieke schoonheid en make-up kan helpen om die schoonheid picobello te laten stralen.

Waarom Salon Torsi kiest voor Eva Garden:

Het Italiaanse cosmeticamerk EVAGARDEN schept harmonie in hun make-uplijn door topkwaliteit, diversiteit en trends te combineren.
 

VERZORGEND

Het researchteam van EVAGARDEN gaat constant op zoek naar de beste materialen, de meest verzorgende en verjongende formules. Bijna alle artikelen zijn parabeen- alsook parfumvrij zodat ook de meest gevoelige huidjes de make-up in alle comfort kunnen gebruiken. De actieve, hydraterende en liftende bestanddelen zijn een pure weldaad voor de huid.
 

ITALIAANSE TOPKWALITEIT

Alle producten zijn made in Italy en dit verzekerd kwaliteit van topniveau.  Door het uitgebreide gamma kan Salon Torsi prachtige dag-, avond- en bruidslooks creëren. Anderzijds zijn de artikelen zeer gebruiksvriendelijk zodat het eenvoudig in gebruik is .
 

UITSTEKENDE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING

Het strakke en moderne design van EVAGARDEN straalt luxe uit. Toch blijft de prijs van deze kwaliteitsvolle make-up zeer betaalbaar . En toch kan U rekenen op een even volwaardige kwaliteit met hoge percentages pigmenten en actieve werkstoffen.