Merk het verschil met Kérastase

Kwaliteitsverschil

Je merkt en ruikt het kwaliteitsverschil.

Met Kérastase ervaar je direct het kwaliteitsverschil. 

Het is meer dan alleen een merk; het is een ervaring op zich. Verzwakt haar wordt versterkt en krijgt een nieuwe vitaliteit. Kleur blijft beter en langer behouden, terwijl het haar een extra glans krijgt. Kérastase is de belichaming van doeltreffende haarverzorging die je kunt zien en ruiken.

MIJN TOPPERS:

KÉRASTASE Bain Oléo Relax


Ontdek de ultieme luxe voor je haar met Kérastase Bain Oléo-Relax, het toonaangevende product in haarverzorging dat speciaal is ontworpen om zelfs het meest onhandelbare haar te temmen. 

Bain Oléo-Relax is doordrenkt met voedende oliën die samenwerken om het haar diepgaand te voeden en te hydrateren. Deze rijke, romige formule temt pluizig haar en maakt het zijdezacht, terwijl het ook bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

De shampoo  herstelt de natuurlijke glans van het haar en bevordert de veerkracht, waardoor elke lok levendig en gezond aanvoelt. De weelderige, sublieme geur voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine en creëert een zintuiglijke ervaring die de zintuigen verwent.

KÉRASTASE Bain Divalent


Kérastase Bain Divalent is de ultieme oplossing voor een gebalanceerde hoofdhuid en gezonde lokken. Deze innovatieve shampoo voorziet in de specifieke behoeften van de vette hoofdhuid en droge haarpunten.

Bain Divalent begint met een verfrissende, zuiverende werking op de hoofdhuid, waarbij overtollige olie en onzuiverheden zachtjes worden verwijderd. Tegelijkertijd hydrateert het de lengtes en punten van het haar intensief, waardoor een perfect evenwicht wordt gecreëerd. 

Dit is niet zomaar een shampoo, het is een wellness-ervaring voor je haar.Verwen je zintuigen met de weelderige geur en zijdezachte textuur van Kérastase Bain Divalent.

 

 

KÉRASTASE bain chroma absolu

KÉRASTASE Elixir Ultime