Salon Torsi

HAARVERLENGING

WEAVE EXTENSIONS

Weave extensions,zijn een type haarextensies die bestaan uit haar dat aan een dunne strip is bevestigd. Deze strips of banden  worden in het haar geweven om lengte, volume of kleur aan het kapsel toe te voegen. Weave extensions zijn populair bij mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke verandering in hun haarstijl.

De basis van weave extensions bestaat uit een strip stof of een dunne strook waarop het haar is genaaid.

Bevestigingsmethoden:
Er zijn verschillende methoden om weave extensions aan het natuurlijke haar te bevestigen:
naaien, tape of clips.

Styling:
Weave extensions kunnen net als natuurlijk haar worden gestyled. Dit betekent dat je ze kunt krullen, steilen, föhnen en kleuren om de gewenste look te bereiken.

Verzorging:
Het is belangrijk om weave extensions goed te verzorgen om hun levensduur te verlengen. Dit omvat regelmatig borstelen, hydrateren en beschermen tegen hitte, net zoals je met natuurlijk haar zou doen. Volg zeker het advies van je kapper op.

Weave extensions bieden een veelzijdige manier om het uiterlijk van je haar tijdelijk te veranderen zonder permanente wijzigingen aan te brengen. Ze kunnen worden gebruikt om volume toe te voegen aan dunner haar, om highlights of kleuraccenten aan te brengen, of om de lengte van het haar te vergroten. 

TAPE-IN EXTENSIONS

Tape-in hair extensions zijn een populaire vorm van hair extensions die worden bevestigd aan het natuurlijke haar met behulp van dubbelzijdige tape. Dankzij de hoge haarkwaliteit zijn ze meerdere malen herbruikbaar en een voordelige aankoop.

Kenmerken tape-in extensions:

Natuurlijke uitstraling:
tape-in extensions zijn ontworpen om er natuurlijk uit te zien en samen te smelten met het natuurlijke haar. De platte banden liggen dicht bij de hoofdhuid en zijn vrijwel onzichtbaar wanneer ze correct zijn aangebracht.

Veelzijdigheid:
tape-in extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende haartypes en -stijlen.

Eenvoudige applicatie:
De applicatie duurt meestal minder lang dan bij sommige andere methoden.

Herbruikbaarheid:
ape-in extensions kunnen herhaaldelijk worden aangepast en hergebruikt, mits ze goed worden onderhouden. Om de 4 à 8 weken worden de tape-in extensions terug omhoog gezet. Dit kan kostenbesparend zijn op de lange termijn.
 
Gemakkelijk te onderhouden:
Het onderhoud van tape-in extensions is over het algemeen vrij eenvoudig. Ze kunnen worden gewassen, gestyled en behandeld zoals natuurlijk haar. Het is echter belangrijk om specifieke instructies van de kapper op te volgen om de levensduur van de extensions te verlengen.

ONE BY ONE EXTENSIONS

SHE Hairextensions is 100% echt haar. De haren worden Remy’s verwerkt, dit wil zeggen dat alle haarschubben in dezelfde richting liggen, dit voorkomt dat het haar snel in de war raakt. Aan de hairextensions zit een keratinehechting geplaatst, zodat u de hairextensions door middel van een (warme of koude) connectortang kunt bevestigen.

Hairextensions van SHE Hairextensions staan garant voor een volkome natuurlijke verlenging en/of verdikking. Het haar is veerkrachtig, zacht en glanzend. Prachtig haar dat bijdraagt tot de ultieme afwerking van uw look. U straalt klasse en zelfzekerheid uit wat zich vertaalt in een gesofistikeerd voorkomen en sprankelende uitstraling!

Valerie beschikt over alle certificaten om de drie soorten extensions professioneel te plaatsen én te onderhouden.

Wenst u meer info omtrent hair extensions, aarzel dan niet en bel ons op  051/240 852 of stuur ons een berichtje.